Zadnjič me
je kolega malo čudno gledal, ko sem rekla, da bom fuzbal gledala brez čipsa. In
pravzaprav je imel prav – res je bilo čudno J.
Potem pa
sem se spomnila recepta za bučkin čips, ki mi ga je poslala bivša sodelavka.
Sprobala, in na naslednji tekmi definitivno ne bo manjkal J. Hvala, Ljuba J.
POTREBUJEŠ:
2 srednje
veliki bučki
1-2 žlici
koruzne moke
Sol
Olje za
cvrtje
PRIPRAVIŠ:
Bučke
opereš in jih na mesoreznici narežeš na tanke rezine. Posuješ z žlico ali dvema
koruzne moke. V ponvi segreješ olje in v njem ocvreš bučke. S penovko jih
pobereš iz olja in predeneš na cedilo, da se odcedi odvečno olje. Posoliš,
lahko tudi popraš.
Pa dober tek J
0 komentarji:
Objavite komentar