nedelja, 11. avgust 2013

BUČKIN ČIPS


Zadnjič me je kolega malo čudno gledal, ko sem rekla, da bom fuzbal gledala brez čipsa. In pravzaprav je imel prav – res je bilo čudno J.
Potem pa sem se spomnila recepta za bučkin čips, ki mi ga je poslala bivša sodelavka. Sprobala, in na naslednji tekmi definitivno ne bo manjkal J. Hvala, Ljuba J.

POTREBUJEŠ:
2 srednje veliki bučki
1-2 žlici koruzne moke
Sol
Olje za cvrtje

PRIPRAVIŠ:
Bučke opereš in jih na mesoreznici narežeš na tanke rezine. Posuješ z žlico ali dvema koruzne moke. V ponvi segreješ olje in v njem ocvreš bučke. S penovko jih pobereš iz olja in predeneš na cedilo, da se odcedi odvečno olje. Posoliš, lahko tudi popraš.


In zraven krasno paše grški tzatziki, preverjeno J.  

Pa dober tek J



0 komentarji:

Objavite komentar

Naslednja objava Prejšnja objava Domov
 
GRIŽLJAJI SVETA Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo